+31 (0)20 364 27 12

Reviews

Wat klanten over Email Enzo zeggen

Aanrader op het gebied van e-mailmarketing!

Wij hebben erg goede ervaringen met Emailenzo voor onze e-mailmarketing voor nieuwbouwprojecten. Onze databases groeien en de kwaliteit van onze nieuwsbrieven gaat vooruit. Het contact is makkelijk en snel en de meetings altijd even gezellig.

Marga van der Have
Casa23

“Creatief, gestructureerd én gezellig.”

Email Enzo staat altijd voor ons klaar als we ze nodig hebben en ze denken altijd goed mee met het opzetten leuke en creatieve campagnes. Een hele fijne partij om mee samen te werken.

Irene Honders
Duijvestein Wintersport

“Email Enzo denkt met je mee.”

Sinds we met Email Enzo samen werken is e-mail marketing steeds belangrijker voor ons geworden. Ze denken goed mee en zijn goed bereikbaar. Kortom een aanrader voor iedereen die een e-mail partner zoekt die creatief is en veel werk en zorgen uit handen neemt.

Willem-Johan Bakker
Macrovet

“Staat altijd klaar, creatief en fijn om mee samen te werken.”

Top om een party te hebben die met je meedenkt en helpt dit stukje uit handen te nemen. Zo kan ik mij bezig houden met mijn eigen werk!

Markus Torenstra
Fresh Fitness

“Fijne en nette service en kwaliteit.”

Email Enzo ontwikkeld de nieuwsbrieven van Leapp.nl. Wij zijn daar erg tevreden over aangezien Email Enzo meedenkt, creatief is,(zowel conceptueel als grafisch). Je kunt ze altijd bereiken en er wordt snel gereageerd op verzoeken.

M. van Elk
Leapp

“Altijd bereid om mee te denken.”

Email Enzo is sinds begin 2014 onze Copernica partner. Ze kennen de Copernica software van binnen en buiten, voor ons ideaal omdat we nog geen ervaring hadden met het platform. Daarnaast zijn ze grafisch sterk en denken ze ook echt met je mee om meer conversies uit het e-mail kanaal te halen.

Stijn Kruijssen
Fashcom